ÖkoDive® Program

OkoDive_1Ha környezettudatos búvárnak tartod magadat,

Ha szeretnél valamit tenni a tengerek tisztasága érdekében,

Ha többre vágysz, mint évente egyszer egy merülőhely takarítási programban részt venni,

Akkor csatlakozz az ÖkoDive® programunkhoz! 🙂

Nálunk minden merülésen lehetsz ÖkoBúvár! Semmi mást nem kell tenned, csak a merüléseken – az élőlények megcsodálása mellett – összeszedni, és kihozni néhány vízbe dobott szemetet. (Ehhez mi biztosítjuk a szemétgyűjtő hálót, és mi gondoskodunk a hulladék megfelelő helyre kerüléséről.)

Felemerülhet a kérdés, hogy miben más ez a program, mint bármely hasonló célú természetvédelmi kezdeményezés? A válasz pedig az, hogy szerintünk óriási a különbség aközött, hogy évente egyszer szemetet szed valaki, vagy pedig rendszeresen űzi ugyanezt a becsülendő dolgot.

OkoDive_2Nem az a lényeg, hogy egyszerre mennyi hulladékot hozol ki, hanem az, hogy mindig ÖkoBúvárként gondolkodj, és viselkedj!

A merülések után ÖkoDive® matricát kapsz a merülési naplódba. Hogy lásd, megbecsüljük a munkádat, 25, 50, 100 ÖkoDive® matrica megszerzése után elismerést, és természetesen ajándékot kapsz tőlünk! 🙂

Ha ÖkoBúvárként merülsz, akkor az jó a tengeri élőlényeknek, mert természetes életterük folyamatosan tisztul,

Jó neked, mert joggal érezheted úgy, hogy valóban tettél valamit azért az élővilágért, amit még húsz év múlva is szeretnénk megcsodálni,

OkoDive_logo És mivel mindkettőtöknek jó, jó nekünk is! 🙂

Köszönjük, hogy munkáddal segíted a tengeri életközösségek háborítatlan életét!